Ochii - poarta sufletului








Se spune ca ochii sunt poarta sufletului, cu ei vedem lumea care ne inconjoara, prietenii, lacul, iarba verde, muntele pe care dorim sa-l cucerim, vedem oare maretia sufletului, stralucirea apei, explozia de viata a naturii, serpentinele pe care alegem sa le urcam pentru a evolua?

Sunt ochi care vad si altii care nu vad, sunt ochi care vad nevazutul, sunt ochi deschisi care nu vad esentialul si ochi inchisi care vad mai multe decat multi ochi deschisi.

Vedem anumite lucruri atunci cand suntem pregatiti sa le vedem, nu mai vedem lucrurile pe care dorim sa le uitam sau de care ne este rusine. Sunt ochi care vindeca suflete, imblanzesc orice dusman, manipuleaza situatii, persoane.

Inchideti ochii, ganditi-va la un moment fantastic din viata voastra, simtiti energia acelui moment, ce simteati, ce vedeati, ce auzeati, deschideti-va ochii lumesti si sufletesti pentru a va bucura de viata intreaga.

Comentarii

  1. Sunt ochi care vindeca, ochi care mangaie, ochi care invaluie cu iubire, ochi care trec dincolo de zidurile ridicate in jurul unor suflete speriate, ochi care vad, ochi care aud, ochi care cheama, ochi care plang, ochi care rad...

    RăspundețiȘtergere
  2. Iarta-ma ca folosesc aceasta cale , dar nu am gasit o adresa de contact .As dori un schimb de link cu blogul tau.Se poate?
    Eu trec blogul tau la link and friend, blogul meu are adresa http://www.eulinterior.blogspot.com
    multumesc

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc . Te-am trecut. un pic mai tarziu , te rog sa ma ierti , am avut putina treaba . cu bine

    RăspundețiȘtergere
  4. :) va multumesc
    Maria: stai linistita, nu am de ce sa te iert, hugs

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce multe spun ochii... E minunat!
    Superbe pozele, foarte reusite! hugs

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare