Free Energy


Energia vidului
„Peste multe generatii de acum incolo, dispozitivele noastre vor functiona cu energie ce poate fi obtinuta in orice punct din Univers. Este o chestiune de timp pana cand omul va ajunge sa-si branseze dispozitivele la aceasta sursa de energie inepuizabila si reala a naturii." - Nicolae Tesla. Ceea ce este necunoscut publicului larg si majoritatii institutiilor stiintifice oficiale(scoli, facultati, etc.) este ca in spatiul ce ne inconjoara, si dincolo de el, se afla un camp de energie pe care Nicolae Tesla l-a numit "ether", cum de altfel au facut multi altii inaintea lui. Tesla a fost unul dintre primii inventatori care a construit aparate capabile sa acceseze aceasta energie.
Energia rotitoare, turbionara din Univers, poate fi captata de omenire. Noi ne rotim in spatiul imens cu o viteza inimaginabila; totul in jurul nostru se misca, se roteste, totul este impregnat de energie...Trebuie sa existe o modalitate de a accesa aceasta energie si a o folosi. Apoi cu lumina(particule fotonice) obtinuta din mediu, cu energia obtinuta din aceasta, cu fiecare forma de energie obtinuta fara efort, din sursa inepuizabila a Universului, umanitatea va avansa cu pasi gigantici. Simpla contemplare a acestor magnifice posibilitati, ne expansioneaza mintile, ne intareste sperantele si ne umple inimile cu o suprema incantare" - Nicolae Tesla - referiri la energia vidului in 1891.
sursa: http://www.energielibera.net/Ce-este-vidul/energia-vidului.html





De sfintele Sarbatori sa deschidem usa pentru oaspeti dragi, si inima pentru speranta bucurie si lumina. Sa fim mai buni si sa privim inainte cu incredere, stiind ca daca avem credinta, drumul din fata noastra va fi presarat cu impliniri.
La multi ani !

Comentarii

  1. Sarbatori fericite!
    Iti doresc ca mosul sa iti aduca un sac de daruri frumoase!
    Multa bucurie alaturi de cei dragi!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare